Volg ons op

  Facebook   |     Instagram

Soorten massage

Traditionale Thaise massage(Stevige massage zonder olie)

De traditionele Thaise massage is vooral voor mensen die zwaar werk verrichten of zware sporten beoefenen. Het is een stevige massage waarbij strekken en buigen van lichaamsdelen aan de orde komt. Het hele lichaam krijgt een massage, ook de handen, ellebogen, knieen en voeten. De massage wordt 1 op 1 gegeven met duimen en vingertoppen en druk op de punten van spieren en zenuwen met stress. Het is yoga-achtig en na de massage voelt u zich zeker 2 weken of langer relaxt.

Thaise Olie Massage ( Behandeling en ontspanning)

De Thaise oliemassage is een behandeling zoals de naam al zegt met olie. De olie is vervaardigd met extracten van exotische kruiden zonder geur. De olie is geschikt voor iedere type huid. Deze massage is minder stevig dan de traditionele Thaise massage. Hij is weldadig en geeft een zeer ontspannen gevoel. De rug, armen, benen, nek, schouders en knieën worden met name gemasserd. Deze massage is ook ideaal voor sporters. Als het evenwicht verstoord wordt door overbelasting ontstaan er verschillende reacties. Deze reacties zijn onder andere vermoeidheid, spierpijn, slechte doorbloeding, verhoogde spanning, stijfheid, kramp en vochtvorming. Met de Thaise oliemassage verdwijnen deze klachten vaak gedeeltelijk of geheel.

Ontspanning (Relaxing)

Deze massage geeft mensen een algeheel gevoel van welbehagen. Hij is vooral bedoeld om te ontspannen. Het is een massage van de spieren van het hele lichaam, behalve de voorkant van de torso. Met drukken en drukkend glijden van de hand worden spierbundels aangenaam bewerkt. Na deze massage voelt men zich als herboren. Deze massage is voor iedereen aan te raden.

Zwangerschapmassage (Hele lichaam vanaf 12 weken)

Tijdens de zwangerschap verandert er veel in het lichaam van de aanstaande moeder. De hormoonhuishouding verandert en fysieke ongemakken kunnen optreden. Je kunt daarbij denken aan klachten in de rug en nek, krampen in de kuiten, opgezwollen enkels en handen, bekkenklachten en gebrek aan slaap. Ook angst of stress is een veel voorkomende klacht.
Een zwangerschapsmassage kan helpen deze klachten te verminderen of zelfs weg te nemen. De bloedcirculatie wordt verbeterd, het werkt stress verlagend, verminderd pijn en werkt vochtafdrijvend. Bovendien is het in deze periode waarin zoveel nieuwe ervaringen zich voordoen en veel zaken geregeld moeten worden echt even een moment voor jezelf.
De vrouw ligt op haar zij en het hoofd wordt ook gemasseerd. De zwangerschapsmassage is geschikt voor zwangere vrouwen vanaf drie maanden (vanaf het tweede trimester) en kan gedurende de rest van de zwangerschap genomen worden.

Diepe weefselmassage

Bij diepe weefselmassage is het het beste om aandacht te schenken aan bepaalde pijnlijke, stijve "probleemplekken" in uw lichaam. De massagetherapeut gebruikt langzame bewegingen die de druk richten op spierlagen, pezen of andere weefsels diep onder uw huid. Hoewel minder ritmisch dan andere soorten massage, kan diepe weefselmassage therapeutisch zijn en chronische spanningspatronen verlichten en helpen bij spierblessures, zoals rugverstuiking.

Sportmassage

Sportmassage is ontwikkeld om te helpen bij spiersystemen die voor een bepaalde sport worden gebruikt, en maakt gebruik van een verscheidenheid aan benaderingen om atleten te helpen bij het trainen: voor, tijdens of na sportevenementen. U kunt het gebruiken om de flexibiliteit te bevorderen en blessures te voorkomen. Of het kan spierverrekkingen helpen, waardoor genezing na een sportblessure wordt bevorderd.

Wellness Oil

Massage met hoofdzakelijk als doel : Kalmeren en ontspanen. Het hele lichaam inclusief het hoofd wordt mindels stevig bewegingen tot rust gedracht, de bloeding wordt gestimuleerd en de stofwisseling verbeterd. Stress vermindert en een algemeen gevoel van welbebevinden neemt toe.
 

Schouders/Nek/Rug Massage

Dit is een massage van de nek, schouders en rug. Deze massage is, afhankelijk van de fysieke gesteldheid, zonder olie, met olie of met balsem. Bij een langere massage worden de armen ook meegenomen. Een populaire drukmassage die zich richt op het opbouwen van stress en spierspanning in alle gebieden rond de nek, schouders en over de rug. Bij deze massage worden de schouders, nek en rug gebogen en gestrekt. Wanneer gekozen wordt voor langer dan 45 minuten, dan worden ook de armen gemasseerd.
Deze massage stimuleert ontspanning, verlicht stress, verbetert de bloedsomloop en ontspant de spieren. Het is ook goed voor het verlichten van spanningshoofdpijn, het verbeteren van de flexibiliteit en kan het immuunsysteem helpen versterken.

Schouders/Nek/Rug-Cupping

Tijdens deze massage worden rug, schouder en nek gemasseerd in combinatie met cupping (olie); is een zeer goede combinatie, goede werking, schraap of laat het even 15 min inwerken, om de bloedsomloop te stimuleren en eventuele klachten te verlichten en om tot rust te komen.

Voet Reflexologie Massage

De thaise voetreflex massage activeert de energiedoorstroming van het lichaam. 
Door de massage van de voeten en kuiten en de behandeling van de reflexzones op de voetzool wordt de doorbloeding verbeterd en de werking van de organen gestimuleerd. In de voetreflex massage gaat men ervan uit dat de organen van het lichaam in verbinding staan met drukpunten op de voetzool. Door het behandelen van die drukpunten, kunnen eventuele blokkades in de energiestroom worden verminderd of zelfs opgeheven. In de thaise voetreflex massage wordt gebruik gemaakt van een houten massage stokje om de reflexzones te stimuleren. Hierdoor kan de werking van bepaalde organen worden gestimuleerd. De voeten worden eerst gereinigd, opgewarmd door wrijfbewegingen en lichte knedingen en daarna volgt de acupressuur met het massage stokje.

Kadeaubonnen

Mensen die een kadeaubon hebben gekregen kunnen naar eigen keuze een massageprogramma samenstellen. Willen mensen een duurder programma dan waarvoor de bon geldig is kiezen, dan zal het verschil bij de kassa afgerekend moeten worden.

Gecombineerde Massages

Thongbai 1 Traditionele Thaise massage + Foot or Ontspanningsmassage (Relaxing)

Dit pakket bestaat uit de traditionele Thaise massage en de ontspanningsmassage.
1 Uur wordt besteed aan de traditionele Thaise massage en de rest van de tijd aan de ontspanningsmassage.

Thongbai 2 Thai Oil Massage + Voetmassage (Foot)

Dit pakket bestaat uit de Thaise oliemassage en de voetmassage.
1 Uur wordt besteed aan de Thaise massage en de rest van de tijd aan de voetmassage.

Thongbai 3 Schouders / Nek / Rug Massage + Ontspanningsmassage (Upper + Relaxing)

Dit pakket bestaat uit 30 minuten of 1 uur schouder-, nek-, en rugmassage en de rest van de tijd aan ontspanningsmassage.

Thongbai 4 Wellness Oil + Foot

Dit pakket bestaat uit 30 minuten of 1 uur olie en de rest van de tijd aan voet massage.

Thongbai 5 Thaise traditionele massage en hotstonemassage

Dit pakket bestaat uit 30 minuten of 1 uur Thai traditionele massage en de rest van de tijd aan hotstone